A CAMP 2016-os aftermovie videó részletezése

Elöljáróban a videóról. A videó egy hangulatvideó, amely a 2016-os CAMP fesztivál közben készült rövid pillanatképeket mutat be gyors vágásokkal, helyenként lassított felvételekkel.

Első jelenetben egy kézre szerelt kamerával úszik egy ember a tengerben, majd megfog egy rózsaszín labdát a víz felszínén és elhajítja azt a messzebb lévő társának. Közben felcsendül egy diszkó zene, amely végig kíséri a videó egészét.

Ezt követően egy kerítésre felragaszkatott CAMP logó látszik, háttérben egy ember labdarúgáshoz készülődik.

Felállított sátrak jelennek meg egy vízparton naplemente közben, majd közvetlenül a part van bemutatva.

Az előbbi emberre visszavált a kép, aki épp a levegőben visszapasszolja a labdát a társának.

Egy fiú dartsra dobást hajt végre, de nincs a kezében semmi, mert virtuális játékkal játszik, a dobás után a dobás eredménye jelenik meg.

Egy lány egy csoport ember előtt mutogatva mesél valamit, majd miután észreveszi, hogy filmezik hosszan belekacsint a kamerába.

Egy fiatalamber kicsit értetlen arca látható, a fejjel lefelé fordított kép fokozatosan megfordul, majd mikor rendes pozicíóba kerül a kép hirtelen egy smiley kép lesz a feje helyén egy pillanatra.

A következő jelenetben egy fiatal fiú és lány társalógnak, de a fiú figyelmét éppen a videókamerás ember tereli el. A jelenet végén mosolyogva bólint neki.

Fiatalok egy csoportja jelenik meg, az előtérben két félmeztelen fiú figyel a kamerás emberre, a háttérben levő terasz kövén ülő lányok közül a középső szőke lány elkezd integetni a kamerába.

Fejjel lefelé lévő kamera közelít egy csapat fiatalhoz, akik fehér műanyag székeken ülnek körben a tűzhely körül. Hirtelen az egyik háttal levő lány feje fölül belógatják a kamerát mire így az a normális helyzetben kerül. A lány hirtelen megrémül egy pillanatra, hogy váratlan az arca elé kerül egy kamera, de pár pillanat után felismeri a helyzetet, ezért elkezd mosolyogni.

A következő képkockákon egy fiatal lány és egy fiú beszélgetnek egy faasztalnál miközben ők fapadokon ülnek. Mindketten a kamerásra figyelnek, a fókusz a fiúra terelődik, aki ezután elkezd integetni.

Újabb vágás után egy sapkás és egy feketehajú fiata szelfizni próbál, ezért mozdulatlanok, majd a sapkás fiú megnyalja a szája szélét, amire rázoomol a kép.

Másik két fiatalamber jelenik meg az udvaron, a magasabbik kezében lévő szelfibottal kamerázza magukat, miközben a tartó kezével gyors közelítő és távolító mozgást végez ütemre. Erre az alacsonyabbik közelebb hajol hozzá és belekacsint a kamerába.

Ezután egy fiatal férfi éppen nyers bepácolt húst tesz a grillrácsra sütni az udvaron.

A büfé rácsos oldalán lévő lépcsőn ülö fiatalokat mutat a kamera, ahol a legközelebb levő szemüveges lány mosolyogva integet a kamerának.

Egy törülközőt magára csavart lány visz el egy sárga gumicsónakot egy napszemüveges fiúval az udvaron.

Egy körben álló csoport egyik lány tagja közelről mutat a kamerába egy kis fekete péniszalakú kulcstartót miközben ő a fejét elfordítva nagyon nevet.

Előzőleg említett büfé lépcsőjén ülő másik fiatal csoport tagjai látszanak, a lány, aki az egyik fiú ülében ül nagyon vicceset mesél a harmadik fiúnak az ujjával no-no-no-t mutatva.

Ezután napsütésben egy félmeztelen fiú szerencsétlenkedve próbál nagy gyors mozdulatokkal megtölteni egy arra alkalmas matracot, felgyorsított felvételen. A végén sikerrel jár, meg is próbál ráfeküdni, de hátraesik, amire erős nevetessel reagál.

Vágás után egy nagy habparti látható sok emberrel, a kamerás része a tömegnek, előtte egy másik ember szelfibottal készít szintén videót.

Este van, egy fiú és egy lány áll a büfépültnál, a kamerás a pult mögött van, a felvétel tudatosulása után a fiú izgalomba jön, arcával grimaszol, míg a lány mosolyogva odabújik hozzá.

Az esti sötét táncparketten egy zöldpólós fiatal fiú látható, aki táncol, majd egy fiatal lány teszi ugyanezt.

Hirtelen váltással egy esti diszkókoncertet láthatunk nagy tömeggel, villódzó fényekkel, a kamera előtt épp felemelnek egy lányt.

Visszatérve az előző sötétebb tánchelyszínre egy fiatal fiút láthatunk ugrálva táncolni, majd mellette egy sapkás, szemüveges, szakállas, fehér színű, zöld falevelekkel mintázott ingű fiatal fiú kezében egy Chivas Regal whiskyvel látható, aki meg is mutatja a kamerának az üveget közelről.

A közelben két másik fiú beszélget a táncparkett szélén, és amire meglátják a kamerát az egyik felveszi a napszemüvegét a másik erőteljes kézmozdulatokkal elkezd énekelni a kamerába, később a másik is becsatlakozik.

A videó végén napsütéses időben láthatjuk azt a fiatalembert, aki a parton próbálta üzembe helyezni a nagyszájú, levegős matracát, nyugalomban feküdve, mostanra sikerrel, majd a kamerás felé fordulva megkérdezi tőle, hogy mennyire trendi a szituáció.

Ezután elsötétül a kép, a zene elhalkul és véget ér a videó.

Vissza a CAMP Fesztivál főoldalára